Foodport On Tour te gast bij EcotankToewijzing Centrum Innovatief Vakmanschap FoodFoodsector heeft vaklui nodigJongeren ontwikkelen Agrofoodplein Studie Experience Beurs

Welkom bij Foodport Zeeland

In Zeeland zijn we trots op onze krachtige agro-, aqua- en foodverwerkende sectoren. Samen vertegenwoordigen ze maar liefst 1,7 miljard euro productiewaarde, 800 miljoen euro toegevoegde waarde en 15% van de werkgelegenheid in onze provincie.

Zeeland heeft een sterke basis in de foodsector. Toch liggen er nog prachtige kansen om de sector verder uit te bouwen. Kansen die bijdragen aan een evenwichtige groei van de Zeeuwse economie, maar die we alleen kunnen oppakken als we samenwerken.

Foodport Zeeland legt verbinding tussen ondernemers, onderwijs, overheid, omgeving, onderzoek, ketenpartners en regio's. Slimme samenwerking binnen de Zeeuwse foodsector in combinatie met de logistieke keten in de zeehavens zorgen voor een unieke en kansrijke positie. Niet alleen in Nederland, maar ook in Europa.

Dat is de ambitie van Foodport Zeeland: een duurzaam en productief netwerk, dat leidt tot nieuwe foodbusiness met hoge toegevoegde waarde en groei voor de gehele Zeeuwse economie.

Nieuws

14-10-2015Sabine Verburg nieuwe coordinator Foodport Zeeland
Lees meer »
14-10-2015Onderzoek samenwerking Foodport Zeeland en Lekker Regionaal Product
Lees meer »
30-09-2015Jaarlijkse BBQ Foodport Zeeland
Lees meer »

Agenda